top of page
Auksjonen kickoff 24-35_edited.jpg

Hvordan kan Alex
inspirere din bedrift?

Alex, en mann med en imponerende livshistorie, har gått gjennom livets berg-og-dalbaner med en utrolig styrke og en smittende positivitet. Han har jobbet seg frem til å bli en suksessfull leder, med en strålende fremtid foran seg. Plutselig kom en uventet sving i livets vei, og han ble konfrontert med en nådeløs sykdom som endret mye. Men ikke alt.

🚀 Motiverende Lederskap

Alex har lært viktigheten av å lede, både i arbeidslivet og i livet generelt. Han deler verdifulle innsikter om hvordan man opprettholder positiviteten, uavhengig av utfordringene som dukker opp.

IMG_1349.jpg
Auksjonen kickoff 24-33.JPG

💪🏼 Mental Styrke og Målsetting

Alex har alltid satt seg ambisiøse mål og har en imponerende trackrecord når det gjelder å nå dem. Han deler sin hemmelighet til suksess og hvordan man kan holde seg fokusert på målene, selv i tøffe tider.

🥊 Slå tilbake med Styrke

Som en bokseentusiast har Alex også lært viktigheten av å komme tilbake sterkere etter slagene livet gir. Han inspirerer til å aldri gi opp og alltid kjempe tilbake.

DSC_07371.jpg
Auksjonen kickoff 24-43.JPG

💡 Inspirasjon for Endring

Alexs historie er en påminnelse om at endring er en naturlig del av livet, og hvordan man kan omfavne den for å vokse og trives.

🗣️ Hvordan kan du kontakte
Alex for et foredrag?

Ønsker du å gi dine ansatte en inspirerende opplevelse som vil motivere dem til å takle utfordringer med styrke og positivitet? Ta kontakt med Alex i dag for å diskutere tilpassede foredrag som passer deres behov og mål.

bottom of page